Ko god je govorio da Dubrovnik nema noćnog života i mogućnosti za zabavu mladih, bio je u pravu. Ali, samo do ovog ljeta koje je po izboru i ponudi iznenadilo sve turiste u Dubrovniku, posebno one mlade koji su se najviše i bunili.

Revelin Victoria Metzker dubrovnik

Za njih je posebno osmišljen program na najpoznatijoj gradskoj plaži i tamošnjem „East West Club Banje“, a posebno se ističe program u tvrđavi Revelin unutar zidina starog dijela Grada.

U Revelinu su ovog ljeta gostovali neki od najboljih svjetskih disco jockeya, a posljednja u nizu s spektakularnim programom bila je prelijepa mađarska DJ-ica i zanosne Playboyeva „zečica“ Victoria Metzker. Mađarica je bivša zečica ali još uvijek je zanosnih oblina ali i ukupnog izgleda kojim plijeni znatiželjne poglede muškaraca. Karijera te izvrsne DJ-ice non- stop ide uzlaznom putanjom, a nastupa na svim kontinentima. Od 2008. godine je barem jednom mjesečno rezident DJ i u jednoj od najpopularnijih i najslušanijih mađarskih radio-emisija "Radio 1 - Ministry of Sound". Njen već prepoznatljivi muzički stil, electro house-vocal oduševio je kako mađarsku i evropsku, a sinoć i dubrovačku publiku. Viktoria je trenutačno jedna od najtraženijih Playmate djevojaka i DJ-ica na svijetu, a 2007. godine bila proglašena u Mađarskoj Playboyevom zečicom godine.

Revelin Victoria Metzker dubrovnik

Uzavrelu su atmosferu u Revelinu dodatno „zagrijale“ i atraktivne „dream girls“ s vrućim plesnim nastupima i performanceom u velikim čašama za šampanjac kao i kupanjem u jacuzziju postavljenom u središtu plesne dvorane.