Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 20. 08.2013. godine, evidentirana su četiri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

policija cjb trebinje

Policijski službenici PS Gacko, 19.08.2013. godine, u 22,55 lišili su slobode P.C., iz Beograda, Republika Srbija i predali Okružnom tužilštvu Trebinje zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Laka tjelesna povreda, KD Teška tjelesna povreda i KD Napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti ili lišenju slobode izvršilaca krivičnog djela.

Naime, nakon prijave PS Gacko da je nepoznato lice, ispred jednog ugostiteljskog objekta, u Gacku, fizički napao i nanio tjelesne povrede licima sa inicijalima M.S. i N.B, policijski službenici identifikovali su osumnjičenog P.C.
P.C. se, pored napada i nanošenja povreda M.S. i N.B., sumnjiči da je fizički napao i nanio tjelesne povrede i dvojici policijskih službenika PS Gacko.

PS Nevesinje prijavljeno je da je, na lokalitetu opštine Istočni Mostar, od strane nn lica ili više njih, posječeno pet stabala bukve, vlasništvo A.A. i E.A.