Fudbaleri „Tine“ novi su šampioni Olimpijade u malom fudbalu "Trebinje 2013", koja skoro šest decenija okuplja ekipe trebinjskih kvartova.

ekipa tine pobjednik olimpijade trebinje 2013

Oni su u finalu pobijedili „Hrupjela“ sa 4:0. Odlična utakmica, u kojoj su Mićo Vukanović, Oleg Ćurić, Minja Stević, Savo Andrić i ostali, pokazali odlično fudbalsko umijeće. Golove su postigli Andrić, Ćurić dva i Stević.

Finalnoj utakmici je prethodio meč za treće mjesto, gdje je „Centar" pobijedio „Mokre dolove“ sa 2:1.

Nakon utakmica najboljim su dodijeljeni pehari, medalje i novčane nagrade.

Ekipa „Tine“ kao prvoplasirana je osvojila pehar u trajno vlasništvo, prolazni pehar, medalje i novčanu nagradu od 1.500 KM. Drugoplasirana ekipa, „Hrupjela“, je osvojila pehar, medalje i novčanu nagradu od 750 KM, dok je ekipa „Centra“ osvojila pehar, medalje i  500 KM.

Za najboljeg igrača Olimpijade je proglašen Savo Andrić, za najperspektivnijeg Miloš Aćimović, dok je najbolji golman Gradimir Miladinović. Najmlađi učesnik Olimpijade je Vaso Kraljević.

transparent na olimpijadi trebinje 2013

Pred sam početak finalne utakmice na Stadionu malih sportova „Aleksandar Masleša“ je postavljen transparent, „Slušaj ‘Babo’ i pjesmu i graju, Hrupjela te ne zaboravljaju”, kao znak sjećanja na dugogodišnjeg učesnika Olimpijade, Momčila Vidačića-Burina.