U Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ jutros je počeo 6. Međunarodni stonoteniski turnir veterana, koji je organizovao Stonoteniski klub „Sveti Sava“ iz Trebinja.

stonoteniski turnir trebinje 2013

„Ovogodišnji turnir, inače jedan od najjačih u regionu, okupio je takmičare iz pet zemalja, što je njegova dodatna vrijednost. Uzimajući u obzir da ovaj turnir, između ostalog, ima i cilj animiranja većeg broja ljudi za rekreativno bavljenje sportom, Grad Trebinje pruža punu podršku ovom turniru“, istakao je Mitar Mrdić, stručni saradnik za sport u gradskoj administrativnoj službi, i svečano otvorio tradicionalni turnir.

Sve bivše zemlje Jugoslavije, osim Slovenije, predstaviće se na današnjem turniru sa preko 80 takmičara, koji se takmiče u šest takmičarskih kategorija, kao i u parovima koji će se naknadno prijavljivati. „Ovi turniri se organizuju, prije svega, da podstaknu rekreativni i veteranski sport i druženje“, rekao je Zdravko Mrkonja, predsjednik Stonoteniskog kluba „Sveti Sava“ i dodao da će Trebinje predstavljati šest predstavnika(Predrag Vučurević, Miroslav Šarenac, Zoran Tomović, Dušan Jokanović, Milisav Pendo i Slaviša Srdić).

stonoteniski turnir trebinje 2013

Među brojnim sponzorima su, između ostalih, Grad Trebinje, Elektroprivreda, Industrija alata, Vinarija „Vukoje“...

Turnir završava danas poslijepodne proglašavanjem najboljih.

stonoteniski turnir trebinje 2013 (3)

stonoteniski turnir trebinje 2013 (1)