Na Stadionu malih sportova „Aleksandar Masleša“, u trebinjskom naselju Bregovi, sinoć je, finalnim utakmicama kadeta i pionira, završila mala olimpijada „Trebinje 2013“.

mala olimpijada finale trebinje 2013

Manifestacija, koja se održava preko 15 godina, okupila je mlađe generacije trebinjskih kvartova. Kod kadeta, u finalnoj utakmici, sastale su se ekipe „Vajt graund“ i „Poklon dućan“. Odlično uigrani momci „Poklon dućana“ bez većih problema su osvojili prvo mjesto. Oni su pobijedili 8:4. Prethodno je odigrana utakmica za treće mjesto, gdje su „Vinogradi“ pobijedili „Hrupjela“ sa 1:0.

U finalnoj utakmici pionira, u jednoj od veoma zanimljivih susreta, snage su odmjerili „Hrupjela“ i „Mokri dolovi“. Bolja je bila ekipa „Hrupjela“, koja je pobijedila 4:2. Prethodno je odigrana utakmica za treće mjesto gdje je „Gorica“ pobijedila „Rivu“ sa 4:1.

Nakon završetka utakmica za tri prvoplasirane ekipe, u obje kategorije, dodijeljene su medalje i pehari.

Proglašeni su i najbolji golman i igrač. Kod kadeta najbolji golman je Nikola Gajić, a kod pionira Filip Radović. Najbolji igrač kod kadeta je Aleksa Lojević, a kod pionira Zoran Milić.

Večeras su na programu polufinalne utakmice velike Olimpijade u malom fudbalu.