Iako je kao predgrupa nastupila mlada grupa „Silente“ koja nezadrživo kroči stazom slave i nagovještavaju blistavu karijeru, malo se ko mogao koncentrirati i slušati ih dok se čekala glavna zvijezda.

Zdravko Colic koncert dubrovnik

Čolić je ipak potpuno ispunio njihova očekivanja i s dobro znanim pjesmama „Glavo luda“, „Čija je ono zvijezda“, „Pusti modu“, „Okano“, „Jedna zima s Kristinom“, „Noć mi te duguje“, „E, draga, draga“, „Oj, djevojko, selen velen“, „Ti si mi u krvi“ ... podgrijao atmosferu do usijanja. - Dobra večer Dubrovniče i dobrodošli u ovaj „grad nad gradovima“- pozdravio je Čola u prepoznatljivom bijelom odijelu u petak navečer publiku svih uzrasta na stadionu u Gospinom polju koji je odjekivao od aplauza i zvižduka odobravanja.

Tamo je, naime, koncert kratko prije nastupa prebačen sa stadiona u Lapadu, navodno zbog lakšeg odvijanja saobraćaja koji bi inače u cijelom Dubrovniku bio u sred sezone zagušen zbog brojne publike. Organizator je ipak dobro procijenio i učinio, a po uzavrelom ozračju i pozitivnoj energiji pamtit će se još dugo, dugo.