Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 08.08.2013. godine, evidentirana su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

policija cjb trebinje

U PS Gacko je prijavljeno je, 8. avgusta, oko 02:05 časova, da je lice Š.B., sa vozilom marke „Golf 2“, ušao u baštu jednog ugostiteljskog objekta, ulica Nemanjina, porušio stolove i stolice u bašti u kojoj se u tom momentu nalazio veći broj lica, te da je zbog zadobijenih povreda lice T.R. prevezeno u DZ Gacko a potom u MC Trebinje.
Lice Š.B. je lišeno slobode i zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Izazivanje opšte opasnosti uz izvještaj predato na dalje postupanje OT-u u Trebinju.
Tokom dokumentovanja gore navednog događaja utvrđeno je da je događaju neposredno prethodio fizički sukob između Š.B. i V.I. u kojem je Š.B. zadobio lake tjelesne povrede nakon čega se udaljio sa lica mjesta da bi potom počinio opisanu radnju sa vozilom. Slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu Laka tjelesna povreda protiv V.I.

Policijski službenici PS Gacko su, juče, lišili slobode lice L.S. zbog postojanja osnova sumnje da je udarcem staklene flaše, u predjelu glave, nanio tjelesne povrede B.D. čime bi počinio krivično djelo Laka tjelesna povreda. Nakon kriminalističke obrade isto je otpušteno iz službenih prostorija. Slijedi podnošenje izvještaja.