Drugo kolo Premijer lige BiH danas je odigrano u Trebinju, a sastali su se "Leotar" i "Mladost" iz Velike Obarske, novajlija u ligi.

leotar mladost velika obarska

Kakvo je stanje u Leotaru, nekada ponosu Trebinjaca i Hercegovaca, najbolje govori činjenica da je današnji susret bio pod upitnikom, jer je "Leotar" trebao izmiriti određena dugovanja, prenosi SC sport.ba. Dugovanja su, kako navodi isti izvor, izmirena jutros, ali je i dalje neizvjestan nastavak u Premijer ligi.

"Leotar" je poveo preko Milovića, koji je gol postigao iz penala. Nakon toga Trebinjci su imali i novu priliku, ali nisu imali sreće, te je ostalo 1:0. To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena. U nastavku utakmice, katastrofalnu grešku pravi Zdravko Šaraba. Bio je sam ispred svog golmana, ali se spetljao, loptu mu je uzeo igrač "Mladosti" Vasiljević, koji je bez većih problema savladao domaćeg golmana Kukriku.

leotar mladost velika obarska (1)

Dragan Spaić, trener "Leotara", nakon toga je pokušao sa izmjenama, ali to nije dalo efekta. Do kraja susreta izdvojila se prilika Mihojevića koji se sa 6-7 metara  pogodio prečku gostujućeg gola.