Utakmicama drugog kola grupe B, sinoć je u Trebinju nastavljena Olimpijada u malom fudbalu.

drugo kolo grupe B

U prvoj utakmici „Centar“ je pobijedio „Police“ 2:1, a golove su postigli Todorović dva za „Centar“, odnosno Šešlija za „Police“.

U drugoj utakmici „Tina stanica“ je izgubila od „Tine“. I ovaj put postignuto je sedam golova, a „Tina“ je pobijedila 2:5. Golove za „Tina stanicu“ su dali Miladinović i Vučić, dok su za „Tinu“ golove postigli Stević tri, Vuković i Miladinović.

Četvrta utakmica, u kojoj su se sastali „Hrupjela getto grna“ i „Donje Police“ je, kao i prethodna, bila veoma zanimljiva i sa dosta golova.“ Police“ su povele sa 0:3, golovima Milišića, Kisina i Prcovica. Na 1:3 je postavio Šušić, a na 1:4 Kisin. Nakon toga rezultata došlo je do nekoliko odličnih prilika za „Hrupjela getto grnu“. Prvo je Boljanović postavio na 2:4, da bi Vuković zatim utakmicu uveo u neizvjesnost. Novi gol za „Hrupjele G.G.“, rezultat 3:4. I kada se sve činilo da bi mogli gledati penala, Milojević postavlja konačan rezultat, 3:5.

Centar: Čabrilo, Popović, Mitrović, Kapor, Todorović, Popovac, Mihić, Jokanović, Šešlija.

Police: Sulaver, Savić D., Džudža, Mičeta, Mandić, Šešlija, Milović, Stanković, Vico, Savić N.

Tina stanica: Đurić, Mumalo, Cimirot, Miladinović, Aćimović, Vučić, Pejanović, Janković, Vico, Trifković, Sikimić, Berak.

Tina: Miladinović, Kisić, Crnogorac, Andrić, Vukanović, Stević, Ćurić, Milenković, Govedarica, Vuković.

Hrupjela getto grna: Lečić, Vuković, Janjoš, Boljanović, Kukruka, Šušić, Milojević, Spaić, Deretić, Tomašević.

Donje Police: Tubić, Miušić, Kisin, Prcović, Kljajić, Milojević M., Milojević S.