Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 31.07.2013. godine, evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

policija trebinje

Sprovodeći akciju „Plantaža 2013.“, policijski službenici PS Trebinje su, 31. jula, pretragom terena, u mjestu Lastva, u ograđenoj i obrađivanoj bašti, zasađenoj domaćim poljoprivrednim kulturama, pronašli jednu stabljiku biljke, zasađena u saksiji, koja svojim izgledom asocira na indijsku konoplju "Kanabis sotiva", visine 1,5 m. Rad na rasvjetljavanju krivičnog djela Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga je u toku.

PS Gacko prijavljeno je, 31. jula, od strane B.Lj. da mu je lice O.Š., u ul. Mitropolita Petra Zimonjića, 27. jula, prosjekao dvije gume na putničkom motornom vozilu marke „Ford Mondeo“. Rad na dokumentovanju krivičnog djela Oštećenje tuđe stvari je u toku.

Aktivnosti policijskih službenika

PS Trebinje je dokumentovala te, 31. jula, OT-u u Trebinju podnijela izvještaj protiv V.N. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Ugrožavanje sigurnosti nad licem B.M.