U Trebinju je večeras i svečano otvorena tradicionalna Olimpijada u malom fudbalu, a prisutne građane, sportske radnike, te predstavnike ekipa, pozdravio je zamjenik gradonačelnika Neđo Ćebedžija.

police tina stanica

On je istakao da će Grad Trebinje i ubuduće podržavati sport, a Olimpijada je, prema njegovim riječima,već dugi niz tradicija koja se ne smije zaustaviti. U ime organizatora novinarima se obratio rukovodilac Olimpijade, prof. Petar Čolović, kazavši da je takmičenje trebinjskih kvartova i ove godine uspješno organizovano, te da će, ako sve bude teklo po planu, Trebinjci i ove godine uživati u odličnim fudbalskim predstavama.

Drugog dana Olimpijade, koja se igra na Stadionu malih sportova „Aleksandar Masleša“, večeras su odigrane utakmice prvog kola grupe B.

U prvoj utakmici, u kojoj je postignuto sedam golova, snage su odmjerili Tina i Hrupjela getto grna. Rezultat je 5:2 za Tinu, a golove su postigli Stević dva, Kisić, Milenković i Andrić za Tinu, odnosno Vuković i Šušić za Hrupjela getto grnu.

Donje Police su pobijedile Centar, ali tek nakon izvođenja penala. Regularan dio utakmice završio je rezultatom 1:1, a nakon izvođenja penala konačan rezultat je 3:2 za D. Police. Golove u regularnom dijelu je postigao Milišić za D. Police, tj. Kapor za Centar.

olimpijada u malom fudbalu trebinje 2013

U trećeoj, ujedno i posljednjoj utakmici prvog kola, na teren su izašle ekipe Polica i Tine stanica. Prethodno je, kao znak sjećanja na nekadašnjeg suigrača i učesnika Olimpijade, minutom ćutanja odata pošta preminulom golmanu Vući, a zatim je priređen odličan meč. Rezultat je, kao i u drugoj utakmici, bio neriješen, 1:1. Nakon regularnog dijela pristupilo se izvođenju penala, a sigurniji su bili Poličani koji su slavili sa 5:4. U regularnom dijelu golove su dali Aćimović za Tinu, odnosno Mandić za Police.

Hrupjela getto grna: Lečić, Vuković, Janjoš, Boljanović, Kukruka, Šušić, Milojević, Spaić, Deretić, Tomašević.

Tina: Miladinović, Kisić, Crnogorac, Andrić, Vukanović, Stević, Ćurić, Milenković, Govedarica.

Centar: Čabrilo, Popović, Mitrović, Kapor, Todorović, Popovac, Mihić, Jokanović, Šešlija.

Donje Police: Tubić, Miušić, Kisin, Prcović, Kljajić, Milojević M., Milojević S.

Tina stanica: Đurić, Mumalo, Cimirot, Miladinović, Aćimović, Vučić, Pejanović, Janković, Vico, Trifković, Sikimić, Berak.

Police: Sulaver, Savić D., Džudža, Mičeta, Mandić, Šešlija, Milović, Stanković, Vico, Savić N.