U Kragujevcu se, juče i danas, pliva državno prvenstvo Srbije u kategoriji pionira, djevojčice 99/00 i dječaci 99/00 na 50 metarskom bazenu i u konkurenciji 37 klubova sa 214 takmičara.

andjela cuckovic

Anđela Čučković, članica Plivačkog kluba "Crvena zvezda", je u disciplini 200 m delfin isplivala svoje najbolje vrijeme, 2.38.96 (467 FINA), i osvojila četvrto mjesto, dok je u disciplini 100 m delfin osvojila sedmo mjesto sa vremenom 1.10.19 (509 FINA bodova).

Anđela večeras pliva i 100 m leđno.

"Medalja mi je  izmakla za par stotinki, ali je ovo fenomenalno jer je u momentu, kada sam prešla u "Crvenu zvezdu", bio uspjeh biti i među 10 najboljih plivačica", kaže Anđela za TrebinjeLive i dodaje da joj je krivo za 100 m delfin jer je, kako kaže, mogla bolje ali se štoperica tako zaustavila.

Značajne rezultate naša sugrađanka i bivša plivačica PK "Leotar", postigla je i proteklog vikenda na "Serbia open", državnom prvenstvu za starije kategorije. Anđela je izborila dva finala A u disciplinama 200 i 100 m delfin i u apsolutnoj kategoriji, a u konačnom plasmanu zauzela je šesto, odnosno osmo mjesto.

Očigledno je da, poslije priprema u proteklih mjesec i po dana koliko Anđela boravi u Beogradu i kontinuirano trenira u "Crvenoj zvezdi", ovi rezultati predstavljaju veliki uspjeh i ogroman pomak. Takođe, u avgustu će Anđela imati kraći odmor, a već u septembru kreće veliki rad.