Nakon sedam dana takmičenja na igaljskoj plaži kod kafića „Ostrog“ u Igalu, u organizaciji Veselina Vilova i Vojislava Miljanića, a pod pokroviteljstvom FSCG, po šest ekipa u konkurenciji seniora i pioniri borili su se za pobjedničke pehare.

U konkurenciji pionira u finalu je ekipa „Igala“ pobijedila ekipu „Sunđer Bob“ 6:5 (2:3 2:1 2:1), a kod seniora „Podi“- „Kum“ 12:5 (5:1, 5:2, 3:1).

Pioniri: “IGALO” – “SUNĐER BOB” 6:5 (2:3, 2:1, 2:1)

pioniri fudbalski turnir igalo

Zanimljiva utakmica dvije inspirisane ekipe, gdje su, svojim znanjem i umijećem, dominirali kod pobjednika Leković, a kod poraženik Rostović i Mrdak.

OFK „IGALO“: Marko Šinik, Pavle Leković, Nemanja Daković, Bogdan Rašo, Nemanja Perović, Nemanja Grčić i Ratko Adžić.

„SUNĐER BOB“: Vasilije Jeremić, Ranko Rostović, Janko Čepić, Danilo Mrdak, Andrija Vilov, Filip Brajković, Stefan Krivokapić i Filip Karanović.

Seniori: “PODI”- “KUM” 13:5 ( 5:1, 5:2, 3:1)

seniori fudbalski turnir igalo

Ekipe „Podi“ i „Kum“ su i u ovom turniru na pijesku stigli, kao nedavno u Sutorini, do finala. Efikasniji i mnogo bolji u finalu su bili igrači „Poda“ koji su u svojim redovima imali i najboljeg igrača turnira, Igora Ljubišića.

„PODI“: Boško Krivokapić, Igor Ljubišić, Saša Marković, Mirko Milošević, Milo Đurković, Nikola Radović, Vlajko Ćorović, Stanko Kovačević, Bojan Marković, Nebojša Radović i Neđo Marković.

„KUM“: Nenad Vučinić, Đorđe Ćulafić, Petar Kovačević, Nikola Lučić, Marko Mitrović, Krsto Bajić, Zoran Bulatović i Zoran Spaić.