Nakon prvog sedmičnog ciklusa nastupa "Triko cirkus teatra" koji je, kao dio popratnog programa, održan kraj Katedrale i ispred Kneževa dvora, drugi se sedmični ciklus održava na Držićevoj poljani i ispred crkve sv.Vlaha.

Triko cirkus teatar Kaleidoskop

Pet cirkuskih artista i dva glazbenika "Triko cirkus teatra" publici će se predstavljati hodajućim performansima i uličnim spektaklima u maniri novog cirkusa koji tradicionalne cirkuske vještine isprepliću s jezikom uličnog teatra.

Publika je iznova uživala u suvremenim performansima i uličnom spektaklu na štulama,  ljudskim piramidama, žongliranju, akrobatskim figurama na trapezu i akrobatskoj svili. U tom "akrobalansiranju" nadmoćno sudjeluje pet cirkuskih umjetnika kojima su pridružena i dva glazbenika. U drugom sedmičnom ciklusu na Stradunu i na Držićevoj poljan oni nastupaju s programima „Kaleidoskop“ i „Retrofleksija“.

Za nastup koji će se u nedjelju održati na Velikom mulu u Staroj gradskoj luci (Porat) biti site-specific performance o životu gledanom iz druge perspektive, a bit će izveden 'u zraku' u jednoj od gradskih ulica. Na koncu ovog ciklusa,  umjetnici Triko cirkus teatar koji su svi iz kontinentalnog dijela Hrvatske, nastupit će s prvom hrvatskom cjelovečernjom cirkuskom predstavom za odrasle koju su nazvali „Slavuj“, a 30.07 će biti izvedena na taraci tvrđave Revelin.