Trebinje, u ljetnim danima grad omladine, napokon se probudilo iz "sna", a odlične manifestacije, zabave i druženja, postaju glavni aduti sa kojima se grad predstavlja građanima, domaćim i stranim gostima.

modna revija white bar trebinje

Odlična atmosfera za mlade, ali i za one sa malo više godina iskustva, sinoć je organizovana na centralnom trgu u Starom Gradu i u ljetnoj baši "Vajt bar". Odličan performans omladine i iskusnih kreatora okupio je veliki broj građana, a sponzori, izmeću ostalih, Vinarija "Vukoje", "HET", "Joico", "Aleksić komerc" Bileća..., dijelom su odgovorni za sinošnju odličnu zabavu.

Sve je počelo izložbom slika na Trgu u Starom Gradu, gdje su izlagali hercegovački umjetnici, ali i djeca Dječije igraonice "Ciciban", inače redovni gosti kulturnih manifestacija u gradu. Nakon toga, u bašti "Vajt bara" održana je modna revija kojom je i zvanično počela manifestacija "Hercegovina na novi način".

izlozba djecija igraonica ciciban trebinje

Djevojke i momci, razne starosne dobi, obučeni u kostime, našminkani, elegantni i "dotjerani", izmamili su osmijeh na lice mnogobrojnim gostima, ali i fotografima koji su, vjerujemo, napravili odlične snimke. Mladost se ipak sama lijepi za aparat, počevši od ljepote, do one druge strane, duše i srca. Jednostavno, to im je u genima...

Sinošnju manifestaciju su, između ostalih, priredili Top Atristic Team i poznati frizer Stanko Samardžić. Top Artistic Team je tim za promociju kulture, umjetnosti i dizajna. Podrška je stigla i od Turističke organizacije grada Trebinja i opštine Bileća.

Organizatori obećavaju da će ova manifestacija postati tradicionalan reprezent Trebinja.