Juniorska selekcija Južne fudbalske regije, kao predstavnik Crne Gore, osvojila je proteklog vikenda u Ohridu drugo mjesto na Balkanijadi koju je organizovao "Balkan Alpe Adria Projekt".

balkan adria projekt ohrid

Trener Predrag Jovetić iz Bara sa juniorima, igračima rođenim 1997. godine i mlađim, do drugog mjesta i srebrne medalje stigao je pobjedivši prvo trebinjski Leotar 1:0, zatim Kumanovo 5:1 i poražen je od reprezentacije Makedonije penalima 4:3 pošto je u regularnom dijelu rezultat bio 1:1. Vođa puta je bio sportski direktor „Bokelja“ Draško Braunović ujedno i predstavnik "Balkan Alpe Adria Projekta" za Crnu Goru.

„Dobro su igrali moji momci. U finalu nismo imali sreće. Najteže je bilo u duelu sa ekipom iz Trebinja. Leotar je odlično igrao i srećno smo ga dobili. Protiv Kumanova je bilo dobro i u finale smo stali tek poslije penala“ - rekao je, po povratku iz Ohrida za TrebinjeLive, Braunović.

Iz OFK „Igalo“ za selekciju Južne regije su igrali: David Bjelica, Momčilo Rašo i Drago Bumbar. Iz „Grblja“: Bojan Magud i Vukašin Batitut i iz „Bokelja“: Nikola Braunović, Milan Marković i Damir Vuković. Ostalih pet igrača je iz „Mornara“ i „Mogrena“.