Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala četvoročasovni koncert na beogradskom Ušću pred oko 130.000 ljudi.

ceca koncert usce

Koncert je počeo pjesmom "Lepi grome moj", a Ceca se pojavila u belom ogrtaču koji je ubrzo skinula i ostala u jednodjelnom kompletu od korseta sa kristalima i polu-providnim pantalonama.

Poslije otpjevane prve pjesme obratila se publici riječima "Hvala vam puno, drhtim cela. Želim samo nešto da kažem pre nego što vam se obratim. Hvala Gospodu Bogu na vama svima..." rekla je Ceca i zahvalila se Beogradu, Srbiji i svima iz bivših republika Jugoslavije.

Ceca se presvukla u dugu crnu haljinu, a pjesmu "Idi dok si mlad" je posvetila svim djevojkama koje su nesrećno zaljubljene u mlađe muškarce i dodala da i za to ima lijeka - "nađite starijeg".

Za pjesmu "Ime i prezime" je rekla da joj je omiljena i da u njoj ima dosta nje. U trenutku izvođenja je mahala srpskom zastavom, što je publika dočekala ovacijama.

Tokom nastupa, desio se manji incident, kada se Ceci štikla zapetljala u suknju, ali su joj pomogli prateći vokali, a pevačica je onda odlučila se izuje i rekla: "Ne mogu ja obuvena na Ušće, nema šanse" i nastavila da pjeva.

Na bini se pridružio i orkestar Dejana Petrovića, a publika je sa oduševljenjem dočekala zvuk trube.

Koncertu su prisustvovali i Nikola Rokvić, Ilda Šaulić, Džej, Danijel Đokić, voditeljka Sanja Marinković i mnogi drugi.

Iako su sve karte rasprodate, veliki je broj onih koji su tražili da ih kupe na licu mjesta. Poslije nekog vremena, ulaz je bio besplatan.

Koncert je završen uz vatromet.