U intervjuu za sajt jedne srbijanske televizije, popularna folk pjevačica govorila je o tome kako se sprema za koncert na Ušću, koje pjesme vole njena djeca i gdje ide na odmor nakon velikog nastupa.

ceca raznatovic

Ceca se sprema za koncert na Ušću i svu svoju energiju je usmjerila ka tome, piše u intverjuu na sajtu "Prve televizije".

Pjevačica kaže da nema ništa protiv da koncert bude posjećen kao prošli, ali da joj isto tako neće smetati i da se pojavi manje ljudi, jer će se ona svojski potruditi da sve prođe kako treba.

- Mislim da će biti fenomenalno, koliko god ljudi da se pojavi, ushićeno je rekla pjevačica.

Ceca kaže da nema neke posebne ritualne pred izlazak na scenu, jedino što se trudi da odmara grlo što više može.

- Ostavila sam cigarete prošlog petka i sada sam malo nervozna zbog toga, šalila se Ceca.

Ona kaže da bi voljela da taj grozni porok ostavi zauvijek, ali misli da su joj "cigarete velika slabost".

Što se tiče pjesama sa novog albuma, Ceci najviše "leže", odnosno najemotivinije je vezana za numere "Ime i prezime" i "Poziv" i da je zbog toga riješila da baš te dvije pjesme prvo promoviše.

Njena djeca, Anastasija i Veljko su joj veliki kritičari u svemu što radi, pa su je priupitali koje se numjere sa novog albuma njima najviše dopadaju.

- Anastasiji se sviđa cijeli album, a Veljku su favoriti "Ime i prezime", "Pusti me da raskinem s njom" i "Turbulentno".

Nakon koncerta, Ceca planira da u avgustu ode na Kipar, da se odmori od svega, jer tamo ima "apsolutni mir i klimu koja joj baš prija".