U subotu je, u organizaciji ŽOK "Hercegovac", u Bileći održan Međunarodni odbojkaški turnir "Vidovdan 2013" za pionirke–igračice rođene 2000. godine i mlađe.

odbojkaski turnir bileca

U konkurenciji četiri ekipe, "Leotar" Trebinje, „Herceg Novi", "Galeb" Bar i "Hercegovac" Bileća, postignuti su sljedeći rezultati po setovima: Hercegovac-Herceg Novi 2:1, Galeb-Leotar 2:0, Hercegovac-Galeb 0:2, Herceg Novi-Leotar 2:0, Galeb-Herceg Novi 2:0 i Hercegovac-Leotar 2:1.

Plasman: 1. Galeb, 2. Hercegovac, 3. Herceg Novi i 4. Leotar.

Odigrano je i više revijalnih utakmica za mlađe pionirke, tj. igračice rođene 2001. godine i mlađe. U toj konkurenciji najuspješnije su bile djevojke iz Bara. Drugi je bio domaćin, a treći tim iz Herceg Novog.

"Treba pozdraviti ovakvo druženje. U Bileći se odlično radi i rezultati su vidljivi. Naša dva kluba iz Crne Gore su uvijek rado viđeni gosti u Bileći, a slično je i kada Hercegovac dolazi u Herceg Novi i u Bar. Mi smo ovoga puta bili najbolji, ali ovdje rezultat nije važan", kazao je za TrebinjeLive Rajko Tijanić, jedan od doajena ženske odbojke u Crnoj Gori i trener ekipe "Galeba", poslije turnira u Bileći.