Na petom međunarodnom turniru "VIDOVDAN 2013" održanom u Banjaluci, nastupilo je 19 klubova iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

djiu djicu klub leotar

Članovi Džiu džicu kluba "Leotar" ostvarili su zapažene rezultate, osvojivši 9 medalja, od čega 5 zlatnih, 1 srebrnu i 3 bronzane.

Zlatnom medaljom su se okitili: Marija Gordić nade -40kg, Vasilije Gudelj nade +66kg, Jelena Novčić kadeti +70kg, Vidak Aleksić juniori -77kg i Lazar Vučković seniori -94kg.

Srebrnu medalju osvojila je Ivana Milić u konkurenciji kadetkinja -57kg dok su bronzi osvojili: Pavle Dabović poletarci -27kg, Aljoša Dabović pioniri -34kg i Nikola Orbović juniori -69kg.

Ovo je još jedan od uspjeha ovog mladog kluba i pokazatelja ozbiljnog rada sa svim uzrasnim kategorijama u ovom sportskom kolektivu.

Planovi kluba za period do početka septembra su pripreme članova za polaganje pojaseva, učešće na ljetnom kampu i organizacija takmičenja na istom, kao i pripreme reprezentativaca koji su izborili učešće na Balkanskom i Svjetskom prvenstvu.