Završen je Javni konkurs koji je sproveo grad Trebinje, u saradnji sa Turističkom organizacijom Trebinje i Komunalnim preduzećem, pod nazivom "LJEPŠE TREBINJE ZA LJEPŠU SRPSKU", u cilju promovisanja odgovornog odnosa prema sredini u kojoj živimo.

dvoriste djecije igraonice ciciban trebinje U posjeti Dječijoj igraonici "Ciciban"

Danas je tročlana komisija krenula u obilazak svih naših građana i institucija koje su prijavile svoja dvorišta, balkone i kultivisan gradski prostor.

Kako saznajemo, nije bilo lako izabrati najljepše, jer je konkurencija velika. Svi oni koji uređuju svoja dvorišta, ulice, balkone i ostale površine su pobjednici.

Ipak će se dodijeliti simboličke nagrade za prvo, drugo i treće mjesto za najuređenije dvorište, najljepši balkon i kultivisani prostor, od 300 KM, 200 KM i 100 KM od grada Trebinja.

Posebnu nagradu dodijeliće Turistička organizacija Trebinje i Komunalno preduzeće u iznosu od 200 KM.

Trebinjci i Trebinjke, veliki i mali, uredimo svoj okoliš, njegujmo ga i čuvajte, sadite i uživajte, ali znajte, iza sebe sve počistite.

Portal TrebinjeLive danas je posjetio Dječiju igraonicu "Ciciban" u Starom Gradu koja se, takođe, prijavila na ovaj konkurs.