Trebinjci u prvoj grupi za ljetovanje u Kumboru

Izvor: SRNA Foto: Google.ba
TREBINJELIVE 29. 05. 2013. - 14:55h

Na ljetovanje u Kumbor na Crnogorskom primorju ove će godine otići 1.700 djece iz osjetljivih kategorija, u okviru projekta socijalizacije djece koji 12. godinu realizuje Javni fond za dječiju zaštitu Republike Srpske.

i ove godine ljetovanje u kumboru za djecu rs

Desetodnevno ljetovanje oranizovano je u 13 grupa do 14. septembra, a obuhvaćena su djeca iz 60 gradova i opština u Republici Srpskoj.

U toku prethodnih 11 godina, u okviru ovog projekta, u Crnoj Gori ljetovalo je oko 15.000 djece.

Ciljne kategorije, obuhvaćene ovim projektom, čine djeca čije je zadovoljavanje razvojnih potreba otežano nepovoljnim socijalnim, materijalnim, zdravstvenim problemima ili porodičnim prilikama, te posebno talentovana djeca, uzrast od šest do 15 godina, a djeca sa smetnjama u razvoju do 17 godina.

U prvoj smjeni ove godine u Kumboru je ljetovalo stotinu djece predškolskog uzrasta iz Banjaluke, Bijeljine, Trebinja, Zvornika, Prijedora, Gacka, Bileće i LJubinja.

U drugoj smjeni na ljetovanje je danas otputovalo 150 djece iz Prijedora, Banjaluke, Kotor-Varoši, Petrovca-Drinića, Ribnika, Istočnog Starog Grada i Nevesinja.

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja