Današnjim utakmicama za prvo odnosno treće mjesto na Škveru u Herceg Novom, završen je ovogodišnji ciklus Olimpijskih nada za 2012/13. godinu.

vaterpolisti jadrana sampioni olimpijskih nada

Čast da ovogodišnju sezonu završe pripala je omladincima (igrači rođeni 1995. godine i mlađi) Jadrana i Primorca koji su jutros u finalu tražili svoju šansu da postanu najbolji. Uspješniji su bili vaterpolisti Jadrana koji su pobijedili 7:4 (1:1, 3:1, 1:2, 2:0).

U utakmici za treće mjesto Budva M:tel je pobijedila dubrovački Jug 5:3 (0:2, 0:0,2.1, 3:0).

Sinoć je u polufinalu Jadran bio bolji od Juga 6:4 (2:0, 3:0, 1:3, 0:1), dok je Primorac do finala stigao tek nakon produžetaka protiv Budve M:tel 8:7 (1:2, 2:1, 3:0, 1:4, 1:0).

Za Jadran prvo mjesto su osvojili: Lazar Andrić, Ivo Radulović, Marko Dostinić,Vlado Popadić, Lazar Pasuljević, Marko Porobić, Pavle Milošević, Nikola Giga, Marko Brajević, Stefan Pješivac, Aleksa Brkić, Aleksa Ukropina, Vladan Spaić, Nikola Moskov, Miloš Šuberić i Mirko Kotlaš.Trener ekipe je Petar Radanović.

Drugo mjesto za ekipu Primorca su osvojili: Arsenije Stanojević, Matija Brguljan, Davor Kordić, Nikola Radonjić, Goran Grgurević, Nikola Popović, Srđan Čučković, Danilo Adžić, Ivan Bogdanović, Janko Krivokapić, Dimitrije Kriještorac, Petar Kralj, Nikola Radulović, Petar Mačić. Trener ekipe je Mlađan Tujković.

Ekipa Jadrana je dobilča pehar i kao najuspješnija ekipa za sve kategorije mladih u regionalnoj ligi u kojoj igraju klubovi iz Crne Gore i dubrovački Jug.