Sa Vladimirom Gaćinovićem smo obavili jedan razgovor, dok je i Vlado Jagodić ozbiljan kandidat za trenera, rekao je Slobodan Radulj, predsjednik FK Borac, prenosi portal Nezavisnih novina.

vladimir gacinovic napusta leotar

Prema pisanju istog, Gaćinović, trenutno trener Leotara, je prvi na listi želja, dok nije isključena opcija da se na Gradski stadion drugi put vrati Jagodić, trener Čelika, sa kojim je banjalučka ekipa osvojila jedinu titulu prvaka BiH. Iako se licitira mnogim drugim imenima, po svemu sudeći samo ovaj tandem je želja čelnika kluba.

"Kao što sam rekao, sa Gaćinovićem smo samo obavili razgovor i zanimalo nas je da li na kraju sezone želi da napusti Leotar, ili su njegovi planovi vezani za Trebinje. Kazao je da želi da ide, ali je još rano govoriti da je on novi trener", kazao je Radulj i nastavio: "Gaćinović je moj prijedlog pošto ga poznajem odranije, ali nikakve odluke neće biti donesene bez saglasnosti kompletnog UO. Osim Gaćinovića, kao što sam rekao, vrlo ozbiljno razmišljamo o povratku Jagodića", navodi portal Nezavisnih novina.

Gaćinović sa Leotarom kolo prije kraja zauzima 10. poziciju, dok Čelik pod vođstvom Jagodića ima priliku da izbori izlazak na međunarodnu scenu. Za to će im biti potrebna pobjeda nad Olimpikom u Sarajevu, kao i kiks Borca u Gabeli.