Promenadom ulicama Trebinja, učenici Centra srednjih škola večeras su obilježili matursko veče i prelazak u novi stadium života.

maturanti centra srednjih skola trebinje

Kao i svake godine, tradicionalna šetnja krenula je od školskog centra preko korza, mosta Iva Andrića do Hotela Leotar, gdje će biti organizovana proslava najljepše noći mladalačkog života.

Rijeka tih mladih ljudi bila je večeras nešto posebno, što se riječima ne može opisati. Gledajući  te, dojučerašnje učenike, a danas već odrasle ljude, nekoliko hiljada Trebinjaca ispratilo je još jednu generaciju maturanata Ekonomske, Medicinske, Turističke, Ugostiteljske i Trgovačke škole. Haljine i odijela, kravate i košulje, štikle i cipele... za to je, potpisnik ovog teksta, ostao bez komentara.

Za učenika generacije proglašena je Tanja Radanović, učenica Ekonomske škole. Ona je za TrebinjeLive istakla, „Bilo je dosta teških predmeta, ali je druženje bilo izvanredno, i nikada neću zaboraviti protekle četiri godine školovanja“, i dodala da namjerava upisati Ekonomski fakultet u Banjaluci.

tanja radanovic i jelena drapic Tanja Radanović i Jelena Drapić

„Ovo je poseban dan za mene, kao i za sve druge maturante“, rekla je Jelena Drapić i dodala da očekuje, zajedno sa najboljim drugovima, i odličan provod, kakav su, kako kaže, i zaslužili.

Ovo je tek počekat najljepše manifestacije u gradu. Na redu su gimnazijalci i tehničari.

Redakcija portala TrebinjeLive, svim maturantima želi srećan završetak srednjoškolskog obrazovanja i uspjeh, kako u životu tako i na studijama i radu. Budite ono što jeste jer jedan je život, a on je upravo pred Vama. Još jednom sve najbolje!

Uskoro preko 100 fotografija OVDJE