Lavovi se pale na žestok seks, Škorpije su nezasite, Blizanci i Ovnovi su majstori seksa na brzaka, Vodolije i Jarčevi vole seksi igračke... Šta horoskopski znak govori o našim seksualnim afinitetima?

najseksipilniji horoskopski znakovi

OVAN Voli da pokaže dominaciju i u krevetu. Seksualne energije ima na pretek i vrlo je strastven. Voli sve poze u kojima može da diktira tempo i potčini partnera. Dobro se slaže sa svim vatrenim i vazdušnim znacima.

BIK Izuzetno senzualan i maštovit, ima sposobnost da osjeti šta partnera najviše uzbuđuje. Voli sve poze i dugu predigru. Posebno mu odgovaraju osobe rođene u znaku Škorpije, kao i ostali vodeni znaci...

BLIZANCI Ne spada u grupu seksualnih znakova, ali umije da iznenadi. Njegovo najjače oružje je umjetnost zavođenja. Voli da priča tokom seksualnog odnosa. Odgovaraju mu akrobatske poze, a odlično se uklapa sa Strelcem i Vodolijom.

RAK Izuzetno osjećajan znak kome je potrebno da voli da bi u seksu mogao da pokaže svoju nježnost i umijeće. U suprotnom, neće biti pretjerano inspirisan. Poze koje voli su one u kojima može da ima blizak kontakt sa partnerom. Odgovaraju mu zemljani znaci.

LAV Želja da bude najbolji ga ne napušta ni u seksu - uvijek je spreman na sve. Voli žestok i aktivan seks i poze u kojima može sve da posmatra. Odgovaraju mu Ovnovi i Vage.

DJEVICA Ovaj znak ima poteškoće da se opusti tokom seksualnog čina, tako da mu ogovaraju klasične poze, poput misionarske. Dobro se slaže sa Jarčevima i Ribama.

VAGA Uživa u zavođenju i u seksu je vrlo zahtjevna. Smatra da zaslužuje najbolje, a partner će takođe dobiti potpuni užitak. Voli poze koje otkrivaju sve njene čari. Dobro se slaže sa Ovnovima i Vodolijama.

ŠKORPIJA U vezi joj je seks najvažniji pa je u krevetu više nego dobra. Voli neobične poze. Odgovaraju joj Bikovi, Ribe i Rakovi.

STRELAC Po prirodi je hladan i nemaštovit, tako da voli konzervativne poze i poze u kojima je partner dominantniji. Slaže se sa Škorpijom, Bikom i Rakom.

JARAC U krevetu je veoma slobodan i originalan, ali je i sklon čestim avanturama. Uzbuđuje ga sve, posebno provokativan izgled. Najviše voli poze u stajaćem položaju. Odgovaraju mu svi vatreni i vazdušni znaci.

VODOLIJA Ovaj znak u seksu voli sve i uvijek je otvoren za inovacije. Sve ono čega se drugi možda stide, njemu nije strano. Uzbuđuje ga šapat. Uklapa se sa Blizancima i vatrenim znacima.

RIBE U krevetu umijeju da načine pravu magiju. Posebno ih uzbuđuje maženje stopala i strastven poljubac. Vole sve prisnije poze. Najviše im odgovaraju Rakovi, Škorpije i Djevice.