Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 29.04.2013.godine, evidentirano je jedno krivično djelo, četiri narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

kradja racunara u trebinju

PS Trebinje prijavljeno je, 29.aprila, da je od strane nn lica ili više njih, u periodu od 26. do 29.04.2013.g., iz prostorija firme ''ŽGP'', u mj. Volujac, otuđeno sljedeće: monitor i kućište računara, motorna testera marke Stihl, dvije bušilice marke Makita i brusilica marke Bosh. Izvršen uviđaj. Rad na rasvjetljavanju krivičnog djela u toku.

Aktivnosti policijskih službenika

PS Nevesinje je dokumentovala te, 29. aprila, OT-u u Trebinju podnijela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Laka tjelesna povreda protiv M.S. Postoje osnovi sumnje da je M.S., 23. aprila, u jednom ugostiteljskom objektu, napao i nanio tjelesne povrede R.M.

Policijski službenici PS Gacko su, 24. aprila, tokom preduzimanja operativno taktičkih mjera i radnji, u šumi, iznad motela „Klinje“, pronašli radijatore za centralno grijenje, koji potiču iz krivičnog djela prijavljenog 23 aprila. Pronađeni predmeti su izuzeti sa lica mjesta i predati oštećenom. Rad na rasvjetljavanju krivičnog djela se nastavlja.