Povodom predstojećih prvomajskih i vaskršnjih praznika CJB Trebinje će preduzeti niz preventivno - represivnih planskih aktivnosti s ciljem održavanja lične i imovinske bezbjednosti građana.

policija apeluje gradjane za praznike

U cilju održavanja stabilnog stanja javnog reda i mira skrećemo pažnju vlasnicima ugostiteljskih objekata na zabranu točenja alkohola maloljetnim licima.
Upozoravamo građane da se uzdrže od neovlaštene upotrebe vatrenog oružja, pirotehničkih sredstava, kao i paljenja vatre na otvorenom prostoru.
Ako usljed paljenja vatre dođe do požara koji bi uzrokovao veću materijalnu štetu i doveo u opasnost ljudske živote CJB Trebinje će, u okviru svojih zakonskih ovlašćenja, preduzeti sve mjere protiv počinioca/laca.
Vozačima poručujemo da budu oprezni zbog pojačanog inteziteta saobraćaja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

U ime kolektiva Centra javne bezbjednosti Trebinje, povodom predstojećih praznika, svim građanima želimo ugodne i bezbjedne praznične dane a pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti srećan i blagosloven Vaskrs, poručeno je u saopštenju koje je potpisao načelnik CJB Trebinje, Dragan Nosović