Fudbaleri trebinjskog Leotara i Veleža iz Mostara podijelili su danas na „Policama“ bodove. Oni su u okviru 23. kola BH Telekom Premijer Lige BiH odigrali 0:0.

leotar velez 0-0

Trebinjci su od samog početka igrali agresivno. Prva prilika za tim sa „Polica“ bila u 7. minutu kada je Filipović centrirao, a Novaković  zakasnio na loptu. Novu priliku za gol propustio je Filipović u 21. minutu, koji je šutirao, ali je lopta otišla preko gola. Ovo su bile jedine značajnije prilike u prvom dijelu utakmice. Dobra fudbalska predstava za 1500 gledalaca ovaj put je izostala. Sami početak drugog poluvremena donosi stopostotnu šansu za Leotar. Grubješić je šutirao sa pet metara, a Oštraković sjajno odbranio. Nastavak utakmice prošao je bez zapaženijih šansi.

Leotar je danas izvukao bod i u situaciji gdje nije igralo pet standardnih prvotimaca, ovo je veliki uspjeh za klub iz Trebinja. Trener plavo-bijelih, Vladimir Gaćinović, nakon utakmice, je rekao da su bez pet igrača znali da će biti teško, i da su zbog te činjenice i postavili igru, kakvu je publika danas mogla vidjeti na “Policama”. “Ekipa se od početka postavila i znali su šta hoće. Čestitam mojim momcima, koji iz utakmice u utakmicu pokazuju koliko vrijede”, istakao je Gaćinović u izjavi za TrebinjeLive.

Plavo-bijele i ovaj put su bodrili "Tigrovi".