Kad se „mora“ pobijediti kako bi se opstalo u ligi najboljih, za igrače i stručni štab to je kao noćna mora. To moranje večeras su za zadatak imali rukometaši Leotara. Njima je samo pobjeda bila u mislima, koju su i ostvarili.

rukometasi pobijedili krivaju u trebinju

Trebinjci su pobijedili direktnog konkurenta za opstanak, ekipu RK Krivaja Zavidovići, rezultatom 32:26. Odličnom igrom u napadu i još boljom odbranom, rukometaši su potvrdili da zaslužuju opstanak u Premijer Ligi BiH u rukometu. Timska igra presudila je večeras u Bregovima. Bolji od ostalih kod Leotara bili su Marić i Misita sa po 6 postignutih golova, dok je kod ekipe iz Zavidovića, Benjamin Čićkušić, dao 12 golova.

Večerašnja pobjeda nije bila samo radost za igrački i stručni kadar. Od prvog minuta Trebinje su bodrili „Tigrovi“, koji su zasigurno večeras bili dodatni i igrač i motiv domaćim rukometašima. Nakon utakmice igrači su prišli navijačima i zajedno proslavili prvi korak za opstanak u Ligi.

RK Leotar: Jokanović, Gugolj, Vuličić, Vico, Uljarević 4, Misita 6, Marić 6, Knežević, Koraćević 3, Žarković, Ćućuz 1, Pekić 4, Pedić 4, Komnenović. Trener: Milanko Savčić RK Krivaja: Hadžihasić, Selimbegović, Fejzić, Čićkušić 12, Bašić, Avdić 2, Mehić, Taletović, Abdurahmanović, Šporer, Omerović 4, Huskić, Alić 1, Sinanović, Purić 4. Trener: Adnan Bašić