Toni Cetinski večeras je počeo BH turneju "Opet si pobijedila",  koncertom u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ u Trebinju. Dučićev grad večeras je bio uz Cetinskog, koji je pred oko 1400 ljubitelja njegove muzike, napravio odličnu atmosferu koju će, zasigurno, svi prisutni zauvijek pamtiti.

koncert tonija cetinskog u trebinju

Ne treba se mnogo pisati o Toniju, koji je večeras okupio, ne samo građane Trebinja, već i cijele Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske. Stare i nove pjesme u više navrata pjevala je i publika. Posjetioci su, kako kažu, prezadovoljni koncertom i očekuju ponovno druženje. Nakon koncerta koji je trajao duže od dva sata, Toni je izjavio da je koncert bio izvanredan, a publika još bolja. „Zahvaljujem se svima koji su nam omogućili koncert u ovome gradiću i naravno ljudima koji prate ovu turneju. Zadovoljan sam koncertom i prava je šteta što se ovdje češće ne dešavaju ovakve stvari“, istakao je Cetinski i dodao da se nada da će biti prilike da se ponovo druži sa hercegovačkom publikom u starom dijelu grada koji mu se, kako kaže, veoma sviđa.

U okviru BH turneje Toni će održati koncerte u Sarajevu (15. maj), Tuzli (17.maj) i na svoj rođendan u Banjaluci (1.jun).

Uskoro preko 80 fotografija, KLIKNI TU DA BI VIDIO/LA JOŠ FOTOGRAFIJA