Na međunarodnom plivačkom mitingu u organizaciji Plivačkog kluba '' 11 april'' iz Beograda, a povodom proslave 33 godina postojanja ovog kluba , takmičari PK "Olymp" iz Banjaluke osvojili su ukupno 7 medalja.

nina zarkovic i ivana ninkovic oborile nove rekorde

Plivačica Nina Žarković u jutarnjem dijelu kvalifikacija oborila je rekord BiH u disciplini 50m slobodno koji sada iznosi 26:84 i u finale se plasirala kao prva. U poslijepodnevnom finalu Nina je osvojila zlato, a prvo mjesto je podijelila sa plivačicom iz Sombora Repman Rebekom isplivavši 27:12.

U disciplini 50m delfin Nina je osvojila zlato sa isplivanih 29:32, dok je Ivana Ninković zauzela 2. mjesto isplivavši ovu dionicu za 29:51, sto je  ujedno  Ivanin lični rekord.

Ivana Ninković bila je neprikosnovena u disciplinama 50 i 100m prsno. Ona je u kvalifikacijama isplivala 32:12, a u popodnevnom finalu je isplivala nešto lošije (tehnički problemi sa kostimom), ali je sa rezultatom 32:48 i dalje bila daleko ispred konkurencije.

Ivana je sa rezultatom iz kvalifikacija na 50m prsno imala najbolji rezultat mitinga u muškoj i ženskoj konkurenciji sa osvojenih 794 FINA boda.