U trebinjskom bioskopu danas i sutra biće prikazani filmovi „Kruds“ i „Dži Aj Džo 2- Osveta“ u 3D tehnici. Avantura "Kruds" na programu je u 17.30 časova, dok je akcioni film „Dži Aj Džo 2- Odmazda“ u 20.00 sati. Cijena ulaznice + 3D naočare je 4KM

KRUDS

kruds 3d

Neobična šestočlana porodica Kruds opstala je u praistorijskom dobu zahvaljujući brižnoj glavi porodice, Gragu. Njegov posao otežavala mu je ćerka Ip, uvijek željna avanture i otkrivanja novog. Ip je, zahvaljujući svojoj radoznaloj prirodi, u život porodice Kruds uvela Gaja, mladića punog ideja koji im se pridružio na jednom neobičnom putovanju i time je život porodice Kruds dobio novu dimenziju.

Usljed pomjeranja kontinenata i prirodnih katastrofa, Krudsi ostaju bez svoje pećine i time bivaju primorani da krenu u avanturu i potragu za novim domom što tata Graga jako teško podnosi. Na tom putovanju desiće se stvari koje će promijeniti odnose u porodici i gdje će do izražaja doći požrtvovanost i ljubav.

Film je sinhronizovan srpski jezik.

„Dži Aj Džo 2- Odmazda“

Dz Aj Dzo – Odmazda

Odmazda, prati tim vojnika kojima je jedini cilj borba protiv zloglasne korporacije Kobra, koja pokušava da dominira svijetom. U ovom dijelu izgleda da Dži Aj Džo vojnike prati i loš glas, pa je i njihova vlast riješila da ih ukloni. Ali prvo će morati da ih sustignu.

U filmu pored Čening Tejtuma i Brus Vilisa glume i Dvejn Džonson, Andrea Palicki i Džonatan Prajs. Režiser je Džon Ču.