Trebinjska policija uhapsila je tri lica iz Nikšića koji su iz butika i prodavnica ukrali odjevne predmete i sredstva za higijenu, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje.

uhapseni niksicani u trebinju

U saopštenju se navodi je policiji juče oko 18.00 časova prijavljeno da je neidentifikovano lice ili više njih iz butika sportske opreme otuđilo odjevne predmete, nakon čega je policija, efikasnim operativnim radom, lišila slobode troje Nikšićana kod kojih je pronađena ukradena garderoba.

Iz CJB napominju da su kriminalističkom obradom lica došli do saznanja da su osumnjičeni tokom jučerašnjeg dana počinili još četiri krađe iz trgovinskih radnji u Trebinju.

U saopštenju se dodaje da je kod ovih lica pronađen i predmet koji je korišćen u izvršenju ovih krivičnih djela – folijarni namjenski ceker aluminijske izolacije za neutralisanje zujalica na robi.

"U toku je rad na dokumentovanju više krivičnih djela krađe nakon čega će protiv lica U.S, D.K. i D.S. biti dostavljen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Trebinju“, stoji u saopštenju.

Prema nezvaničnim saznanjima, trebinjska policija uhapsila je Nikšićane Uroša Stamatovića, Danku Krnjević i Dragana Stanisavića. SRNA