Gradsko prvenstvo u malom fudbalu za učenike srednjih škola danas je odigrano na Stadionu malih sportova "Aleksandar Masleša". Nakon uvodne utakmice između ženskih ekipa J.U. "Centra Srednjih škola" i J.U. Gimnazije "Jovan Dučić", odigrana su tri meča, a J.U. "Centar Srednjih škola" osvojila je prvo mjesto i plasirala se na Regionalno takmičenje, koje će se u aprilu održati u Gacku.

css-gimnazija muskarci trebinje

U prvoj utakmici sastale su se ekipe J.U. "Tehnička škola Trebinje" i J.U. "Centar Srednjih škola". U veoma zanimljivom meču viđeno je nekoliko kvalitetnih prilika i sa jedne i sa druge strane, ali golmani Đurić i Gajić nisu dozvolili prolaz lopti. Regularni dio utakmice završen je rezultatom 0:0, nakon čega se pristupilo izvođenju penala. Uspješniji sa bijele tačke bili su učenici J.U. "Centar Srednjih škola" i pobijedili tehničare 0:2.

Javna ustanova Gimnazija "Jovan Dučić" i J.U."Tehnička škola Trebinje" sastale su se u drugoj utakmici, a kao i u prethodnoj regularni dio meča je završio nerješeno 1:1. Pri izvođenju penala više sreću su imali tehničari, koji su pobijedili 2:3.

Treća utakmica odigrana je između J.U. "Centar Srednjih škola" i J.U. Gimnazija "Jovan Dučić". U odličnoj utakmici postignuta su tri gola, a gimnazijalci su bili nemoćni pred naletom protivničke ekipe koja je za kratko vrijeme postigla tri gola, a strijelci su bili: Bokonjić, Savić i Bogdanović. Konačan rezultat utakmice je 3:0 za  J.U. "Centar Srednjih škola".

CSŠ: Irinej Đurić, Vlado Bogdanović, Vido Milojević, Stefan Bokonjić, Nemanja Popović, Srđan Savić, Marino Kožulj, Mićo Janjić, Vasilije Vučić, Radovan Uljarević, Feodor Domazet i Vasilije Bošković.

Tehnička škola Trebinje: Nikola Gajić, Risto Perišić, Aleksa Lojević, Aleksa Milović, Radoje Stanković, Mirko Berdović, Igor Bobot, Dragan Popović, Georgije Kundačina i Nikola Boljanović.

Gimnazija "Jovan Dučić": Miloš Grujičić, Dušan Grujičić, Milan Šušić, Andrej Matović, Marko Samardžić, Rodoljub Karadeglija, Pejo Bokač, Nemanja Žarković, Slaviša Brnjoš i Ognjen Vulić

Uskoro više fotografija na facebook stranici: https://www.facebook.com/trebinjelive11