Predstavnici Javnog preduzeća /JP/ "Putevi Republike Srpske" informisali su danas ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića da su završeni radovi na postavljanju rasvjete u novoizgrađenom tunelu Stambolčić, te da je u toku tehnički prijem ovog objekta.

tunel cemerno

Prema njihovim navodima, u toku su finalni radovi na izgradnji tunela Čemerno, koji bi trebalo da bude završen u toku ovog ljeta, nakon čega će biti pušten u saobraćaj kao jedan od objekata od vitalnog značaja za odvijanje saobraćaja u istočnom dijelu Republike Srpske.

"Tokom današnjeg radnog sastanka zaključeno je da je neophodno da preduzeće `Putevi Republike Srpske` redovno izvještava resorno ministarstvo o dinamici realizacije planiranih aktivnosti“, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske.

U saopštenju se dodaje da su članovi uprave "Puteva Republike Srpske" upoznali ministra Čubrilovića i sa ukupnom realizacijom planiranih aktivnosti na izgradnji, rehabilitaciji i održavanju magistralnih i regionalnih puteva u Republici Srpskoj, kao i sa ukupnim stanjem u funkcionisanju ovog preduzeća.

Delegaciju "Puteva Republike Srpske" na sastanku sa ministrom Čubrilovićem predvodili su predsjednik Nadzornog odbora ovog javnog preduzeća Stojan Lazarević i generalni direktor preduzeća Nedeljko Knežević. SRNA