Premijera Filma "Krugovi" reditelja Srdana Golubovića biće održana u Trebinju u pozorišnoj sali trebinjskog Doma kulture u subotu, 16. marta sa početkom u 20 časova.

premijera filma krugovi u trebinju

Film "Krugovi" je savremena priča o jednom junačkom djelu i njegovim posljedicama. Svjetsku premijeru "Krugovi" su imali na festivalu u Sandensu, gdje je film dobio specijalnu nagradu žirija, dok je na nedavno završenom festivalu u Berlinu film dobio nagradu selekcije "Forum 2013". Srpska premijera bila je na ovogodišnjem Festu.

Tri paralelne priče odvijaju se u Beogradu, njemačkom Haleu i Trebinju, prateći likove koji su, kao svjedoci događaja iz prošlosti, motivisani da donesu odluke koje će im promijeniti živote.

Glavne uloge u filmu igraju: Aleksandar Berček, Leon Lučev, Nebojša Glogovac, Hristina Popović, Nikola Rakočević, Boris Isaković i Vuk Kostić.

Nakon prikazanog filma u pozorišnoj sali Doma kulture publici će se predstaviti glavni protagonisti ovog ostvarenja: Aleksandar Berček, Nebojša Glogovac, Leon Lučev, Hristina Popović i režiser Srdan Golubović.