Zdravstveno stanje našeg sugrađanina i kapitena U17 reprezentacije BiH, Miloša Aćimovića, je stabilno, potvrdila je to, prije par minuta, za portal TrebinjeLive dežurni ljekar dr Vanja Starović, Specijalista anesteziolog i reanimatolog Univerzitetske bolnice Foča.

milos acimovic

Ona je u telefonskom razgovoru za portal TrebinjeLive istakla da je Aćimović u svjesnom i stabilnom stanju, te da je zadobio prelom nadlaktice, poprečnih dijelova pršljenova i višestruke ogrebotine.

Saobraćajna nesreća se desila u opštini Kalinovik, na magistralnom putu Foča - Sarajevo, kada je Aćimović sa ocem putovao na okupljanje reprezentacije u hotelu Park u Sarajevu. Njihov automobil je, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, sletio u kanjon rijeke Bistrice, potvrđeno je iz CJB Istočno Sarajevo. Njegov otac Spasoje (49) je preminuo na mjestu nesreće.

Aćimovića je u bolnici u Foči posjetio i selektor kadetske reprezentacije BiH Sakib Malkočević, koji je za portal Reprezentacija.ba istakao da se fudbaler Leotara nalazi na odjelu intenzivne njege i van životne je opasnosti.