Košarkaši Leotara večeras su u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" pobjedili ekipu banjalučkog Borca rezultatom 73:62. leotar pobjedio borac U veoma zanimljivoj utakmici trebinjski košarkaši su bez većih problema savladali Borac, i večerašnjom pobjedom osigurali opstanak u Ligi 12 za košarkaše. Odlična igra još jednom je presudila, a Dorđije Ninković sa 22 postignuta koša bio je najveća prijetnja nedovoljno jakoj ekipi Borca, koja je u pojedinim trenucima izgledala i veoma nesigurno. Ninković je u velikom broju akcija Banjalučane ostavljao bez komentara, a pored njega ekipa Draga Karalića je strepila i od Šakotića, koji je postigao 15 i Kovačevića, koji je dao 13 koševa. Sigurnost i veoma kvalitetnu igru pružili su i Rikalo i Marković.

Trener Leotara, Radoslav Ivanković, sa ponosom je stao pred mnogobrojne novinare i čestitao momcima Leotara, koji su, kako kaže Ivanković, pokazali karakter i borbenost, a imali su i veliki vjetar u leđa od strane publike. "Košarka u Trebinju ima perspektivu, samo treba malo pažnje i razumijevanja, kako bi funkcionisali kao pravi kolektiv", istakao je Ivanković.

U novu pobjedu i bodove Leotar su večeras u punoj sportskoj dvorani predstavljali: Kovačević 13, Rikalo 9, Aleksić, Milanović, Sudžum 2, M. Ninković, Đ. Ninković 22 i Šakotić 15. Trener: Radoslav Ivanković