KK Leotar u nedjelju od 19 časova igra odlučujuću utakmicu u borbi za opstanak protiv Borca iz Banja Luke. Iz uprave kluba su danas izdali saopštenje, koje prenosimo u cjelosti.

kk leotar saopstenje

Najprije želimo da Vam kažemo jedno veliko HVALA za podršku koju ste nam pružili u prethodnim utakmicama, a pogotovo na dvije poslijednje protiv „Servicijuma“ i „Radnika“, kada je dvorana bila puna, kada ste bili naš ne samo „šesti“, već i „sedmi“ i „osmi“ igrač na terenu.

Vaš i naš klub u nedjelju 3. marta u 19 časova protiv OKK „Borac“ igra možda i najvažniju utakmicu u poslijednjih nekoliko godina. Utakmica za nas ima neprocijenjivu važnost, jer u slučaju pobjede dolazimo na prag ostanka u Ligi BiH, što je nekada bio san, a danas može da postane realnost.

Naši igrači su pokazali kako se bori za svoj klub, za svoj grad. Ostali su kada su svi otišli i okrenuli leđa. Pokazali su odanost i da su za svoje Trebinje i svoj Leotar uvijek tu. U najtežim trenucima u istoriji kluba postali su jedna od najsvjetlijh tačaka.

Pozivamo Vas da dođete u nedjelju u SD „Miloš Mrdić“ u 19 časova i da nas podržite u utakmici protiv Banjalučana, utakmici za budućnost trebinjske košarke. U znak zahvalnosti za dosadašnju podršku, ali i u želji da tribine budu ispunjene do poslijednjeg, odlučili smo se da ulaz na utakmicu bude BESPLATAN!

ZAJEDNO DO NOVE POBJEDE!