U organizaciji Kick Boxing akademije Ilidža 23. Februara održan je IV Internacionalni Kick Boxing Kup "Ilidža Open & Trofej grada Sarajeva 2013". Učestvovalo je preko 300 takmičara iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Turske...

kik box trebinje

Trebinjci su opet zablistali u punom sjaju osvojivši zlatnu medalju  ( Bojan Škrivan do 57kg, Kick Light) i srebrenu ( Šakota Aleksandar do 69kg, Kick Light). Mada je na početku ovogodišnje sezone pomoć opštine izostala, takmičari KIK BOKS I BOKS kluba “LEOTAR” su uspjeli da blistavo započnu sezonu. Uz TV prenos i veliku posjećenost prisutni su uživali u atraktivnim borbama. Organizator takmičenja ističe kako je ovo jedan od najboljih turnira ovog tipa u regionu. Kvalitet i organizacija su na visokom nivou, i rastu iz godine u godinu. O tome svjedoče i velika imena regionalnog kick boxa koja su ranije osvajala ovaj turnir.

Takmičari su se takmičili u više kategorija i disciplina: Semi contact, kadeti, juniori i seniori, Light contact, kadeti, juniori i seniori, Kick light, juniori i seniori, Full contact, junior, Low kick, seniori.

"Zadovoljni smo uspjehom u Ilidži, u Trebinje se vraćamo sa većom energijim i odmah sutra započinjemo pripreme za naredna takmičenja koja nas uskoro očekuju. Nadamo se da ćemo izmoći sredstava i snage da učestvujemo na njima", rekao je za TrebinjeLive trener KBK&KK kluba “LEOTAR” Maksim Bošković.