Članovi Omladinskih selekcija Džudo kluba Leotar juče su nastupili na tri turnira za mlađe kategorije, u Temerinu, Podgorici i Dubrovniku i u jakoj konkurenciji ostvarili zapažene rezultate.

dzudisti leotara

Najkvalitetniji turnir je održan u Temerinu u Srbiji gdje su Nikola Kapor u konkurenciji kadeta do 66 kilograma i Ivana Rikalo, do 63 kilograma u uzrastu juniorki osvojili zlatne medalje. Na turniru u Temerinu, u organizaciji Džudo kluba “TSK“, učestvovalo je oko 600 takmičara iz Srbije, BiH, Crne Gore, Mađarske, Rumunije.

Na Džudo kupu „Sveti Vlaho 2013.“ Održanom juče u Dubrovniku članovi Leotara osvojili su 6 medalje, četiri zlatne i dvije bronzane. Zlatne medalje su osvojili Blagota Mrdić i Božidar Vučurević u konkurenciji mlađih pionira i Uroš Ninić i Miloš Bjelica, uzrast starijih pionira. Džudo kup „Svet Vlaho 2013“ okupio je 400 takmičara mlađih uzrasnih kategorija iz Hrvatske, BiH, Crne Gore i Slovenije.

Juče je u Podgorici održan i Džudo kup „Mladost open 2013“ a Trebinjci su se okitili sa pet bronzanih medalja. Na turniru u Podgorici učestvovalo je oko 500 takmičara iz Srbije, BiH, Crne Gore, Albanije i Hrvatske. Grad Trebinje