Fudbaleri Leotara potpuno zasluženo su pobijedili ekipu Mogrena. Trebinjci su većim dijelom utakmice bili bolji rival, te su dobrom igrom na sredini terena kontrolisali napade Budvana i iz kontri opasno prijetili.

fk leotar trebinje

U 3. minutu Trebinjci su odigrali akciju za fudbalske udžbenike. Gojko Cimirot je dao loptu u prostor za Dejana Jankovića, ovaj iz prve centrirao, a Borivoje Filipović na prvoj stativi majstorski pogađa za 1:0. Izjednačenje je stiglo u 10. minutu, nakon što je Nikola Vujović iskoristio sporu reakciju odbrane Leotara.

U 15. minutu Gojko Cimirot je sa lijeve strane ušao u sredinu, „potegao“ sa ivice šesnaesterca, a lopta je završila na prečki. U 22. minutu Leotar je ponovo poveo. Borko Novaković je centrirao sa desne strane, Dejan Janković umirio loptu za Borivoja Filipovića, nakon čijeg šuta odbijenu loptu glavom u mrežu posprema Boban Đerić. U 32. minutu Gojko Cimirot je izbio sam na golmana Todorovića, ali je golman Mogrena bio na visini zadatka.

Ova utakmica je akterima mogla da ostane u lošem pamćenju. Defanzivac Mogrena je nesmotreno startovao sa leđa na Srđana Andrića. Iako je u prvi mah sve to izgledalo veoma loše, na Andrićevu sreću prema prvim procjenama prošao je samo sa posjekotinom na listu i uganućem zgloba. U 41. minutu Mogren je imao odličnu priliku preko Vujovića, ali je pogodio prečku.  Konačan rezultat utakmice postavljen je u 60. minutu, kada je Borivoje Filipović iskoristio odličan centaršut Borka Novakovića i snažnim udarcem poslao loptu pod prečku. FK Leotar.com

LEOTAR: Kukrika, Novaković, M. Cimirot, Popović, Šaraba, Andrić, Marinković, Đerić, Janković, G. Cimirot, Filipović. Još su igrali: Nikolić, Đurković, Mihojević, Aćimović, Ćorović, Simović, Milović, Anđušić.