Košarkaši Leotara večeras su pred punom Sportskom dvoranom "Miloš Mrdić" zabilježili četvrtu uzastopnu pobjedu. Oni su pobijedili ekipu Servitiuma iz Gradiške, rezultatom 87:58.

leotar ostvario cetvrtu uzastopnu pobjedu (3)

Domaći košarkaši su od prve minute nametnuli svoj tempo igre, a pobjedu su ovjerili već u drugoj četvrtini, kada su vodili 43:29. Da će gosti doživjeti pravi debakl pokazala je treća četvrtina, u kojoj su trebinjci poveli sa 24 koša razlike, tj. 67:43. I četvrta četvrtina je pripala Leotaru, pa je konačan rezultat 87:58.

Najbolji u redovima Leotara bio je Đorđe Ninković sa 20 postignutih koševa, a slijedili su ga Aleksić sa 15 i Setenčić sa 14.

Mladost i ponos ovoga grada i u ovoj utakmici su pokazali da Leotar nije amaterski klub, te da zaslužuje finansijsku pomoć, a ne samilost gradskih čelnika, kojima su najvažnija povećanja ličnih primanja i raspodjela izbornog "kolača".

KK Leotar: Kovačević 5, Rikalo 11, Aleksić 15, Milanović 8, Mijović 2, Sudžum, Gurović, Ninković M. 2, Setenčić 14. Ninković Đ. 20, Vujović. Trener: Radoslav Ivanković.