Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su, 18.01.2013.godine, Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili Izvještaj protiv V.K., iz Budve, i D.V, iz Trebinja,  zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Osiguranička prevara.

policija trebinje

Naime, 28.06.2009.godine, u 13,10 časova, policiji je prijavljeno da se,  u mjestu Staro Slano, opština Trebinje, dogodila saobraćajna nezgoda, u kojoj su učestvovala dva vozila, vozilo Polo, kojim je upravljao V.K.. i vozilo Jaguar, kojim je upravljao D.V.

Izvršenim uviđajem i saobraćajno tehničkim vještačenjem utvrđeno je da se saobraćajna nezgoda nije dogodila prema okolnostima kako su opisali učesnici saobraćajne nezgode, odnosno  da oštećenja na vozilima koja su naveli nisu nastala u toj nezgodi.

Utvrđeno je da postoje osnovi sumnje  da su se osumnjičeni dogovorili da isceniraju saobraćajnu nezgodu s ciljem naplate osigurane sume od osiguravajućeg društva.

Tokom 2012.godine, policijski službenici CJB Trebinje ukupno su dokumentovali 10 izvještaja protiv 20 lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili 10 krivičnih djela  s ciljem naplate osigurane sume od osiguravajućih društava.

Policijskoj stanici Bileća, juče u 07:45 časova, prijavljeno je da je tokom noći, u bilećkom naselju Jezerine, bačena bomba. Izvršen je uviđaj. Utvrđeno je da se, najvjerovatnije radi o ručnoj bombi.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela.