Prozivka fudbalera Leotara biće održana 17. januara, sedam dana kasnije nego što je prvobitno bila planirana. Tako je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović odlučio da prolongira start priprema.

Vladimir Gacinovic

- Bilo bi prerano da krenemo 10. januara, jer prvenstvo počinje tek krajem februara ili početkom marta. Imaćemo dovoljno vremena da se dobro pripremimo, tim više što sam u svakodnevnom kontaktu sa svim fudbalerima i svima je dostavljen plan rada tokom pauze. Takođe, nadam se da će se do početka priprema stanje u klubu popraviti - rekao je Gaćinović.

Iako je kormilar Trebinjaca trebalo da preuzme ekipu Zvijezde Gradačac u zimskoj pauzi odlučio je da ostane na “Policama”.

- Tačno je da je postojalo interesovanje kluba iz Gradačca, ali mislim da je za mene najbolje u ovom trenutku da ostanem u Leotaru. Bilo bi mi žao da napustim ovu ekipu, koja je u prvom dijelu imala odličnu atmosferu i prema ocjenama drugih igrala odlično. Želim da sa njima privedem kraju ovo prvenstvo - nastavio je Gaćinović.

Još uvijek nije poznato ko će ostati u Leotaru na proljeće.

- Svaki dan se čujem sa igračima i svi redom imaju želju da i na proljeće igraju u Leotarovom dresu. Svi ističu tu sjajnu atmosferu koju smo imali i novac najčešće nije glavni faktor ostanka u nekom klubu. Volio bih kada bi svi ostali na okupu i kada bismo doveli još jedno ili dva prava pojačanja - dodao je Gaćinović. GLAS SRPSKE