Mirko Berdović, penzioner iz Trebinja, dobitnik je druge „pedesetke“ u ovom gradu u nagradnoj igri Pressa RS - „Prvi kupac“.

mirko berdovic

Berdović je juče prijatno iznenađen od "Pressa", čiji je redovni čitalac i o kojem ima samo reči hvale.

- Press RS redovno kupujem jer se radi o novinama u kojima se uvek može dosta toga pročitati. Do sada sam bio pomalo sumnjiv u regularnost nagradnih igara, ali se to zahvaljujući vašem listu promenilo. Iako su sve rubrike interesantne, posebno mi se sviđaju sportske strane na kojima se nalazi mnoštvo informacija, kako domaćih, tako i iz regiona i sveta. Nemam ništa drugo reći nego samo tako nastavite, a ja ću nastaviti da vas kupujem - kaže Berdović.

Nagradu"Pressa" od 50 KM Berdović će podeliti unucima koji su se poslednjeg dana decembra spremali za novogodišnje slavlje.

- Vreme je slavlja i darivanja, a pošto ste vi mene prijatno iznenadali, ja ću, nadam se, to učiniti mojim unucima. U 2013. godini želim vam puno zdravlja i sreće, a ne sumnjam da će te svoj posao obavljati uspešno kao što ste to radili i prethodnih godina - dodao je Berdović.

Akcija Pressa RS počela je 18. decembra u kojoj su nagradili svoje čitaoce širom Srpske - u Banjaluci, Prijedoru, Bijeljini, Palama, Istočnom Sarajevu, Doboju i Trebinju. PRESS RS/D. C