Vesna Vučinić iz Trebinja prijatno se iznenadila jutros kada je na kiosku kupujući Press RS osvojila "pedesetku" u akciji "Prvi kupac" za najvernije i najbrže čitaoce širom Republike Srpske.

vesna

Prema njenim rečima, Press RS su novine sa kojima se počinje svako jutro i koje su namenjene čitacima svih generacija.

- Zaista ste me obradovali pred novogodišnje i božićne praznike. Redovno kupujem Press RS, od prvog dana kada ste se pojavili u našoj Republici. Mogu slobodno da kažem da sa razlogom važite za najbolji list na ovim prostorima, pre svega zbog životnih tema koje zaokupljuju sve generacije. Iako živimo u vremenu kada postoje razni mediji, Press RS je postao deo svakodnevice i nešto bez čega dan meni ne može početi. Jutarnja kafa i Press postali su moj ritual - kaže nam Vesna.

Ona dodaje da u Pressu može pročitati teme vezane za sve krajeve Republike Srpske, Srbije, BiH i sveta.

- U vašim novinama stranice se ne preskaču. Prema mom mišljenju, vaša prednost u odnosu na ostale je u tome što ravnomerno pratite dešavanja u čitavom regionu, gde je akcenat stavljen na ljudske priče. Imam osećaj da svakodnevno napredujete u svakom pogledu i želim vam da nastavite tako u novoj 2013. godini. Posebno bih pohvalila vaše komantare i kolumne koje dotiču najaktuelnije teme iz života - dodala je gospođa Vučinić.

Akcija Pressa RS počela je 18. decembra i obradovali smo svoje čitaoce širom Republike Srpske - u Banjaluci, Prijedoru, Bijeljini, Palama, Istočnom Sarajevu, Doboju i Trebinju. D. C./Press RS