Članovi Udruženja roditelja djece i omladine  sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ iz Trebinja u saradnji sa Centrom srednjih škola, Gimnazijom "Jovan Dučić", Hidroelektranama na Trebišnjici i trebinjskim Delijama, podijelili su danas u prostorijama udruženja novogodišnje paketiće mališanima sa smetnjama u razvoju.

paketici za djecu sa smetnjama u razvoju (5)

Predsjednik Udruženja "Sunce nam je zajedničko" Mijat Šarović rekao je da će paketiće primiti preko 100 mališana i omladine sa posebnim potrebama.

Savjeti učenika Centra srednjih škola i Gimnazije "Jovan Dučić", kao i prethodnih godina radili su akciju "Jedan slatkiš, jedno dijete ", a pod pokroviteljstvom Mreže savjeta učenika RS /MRESURS/ i uprave ove dvije obrazovne ustanove, istakla je za TrebinjeLive predsjednik savjeta učenika Gimnazije "Jovan Dučić" Anđela Šakotić.

paketici za djecu sa smetnjama u razvoju (4)

"Danas smo im uručili preko 60 paketića,  sigurni smo da će to našim drugarima mnogo značiti. Nadamo se da ćemo i u narednoj godini organizovati slične akcije, na obostrano zadovoljstvo", dodala je Šakotić i napomenula da su prošle godine radili projekat "Budi i ti dio nas", gdje su se družili  i  išli na jednodnevne izlete sa članovima ovog udruženja.

paketici za djecu sa smetnjama u razvoju