Plivači Leotara su nastupom na „2. Novogodišnjem mitingu H2O“, koji je održan u Sarajevu na Olimpijskom bazenu "Otoka" završili ovogodišnju plivačku sezonu.

zlatne medalje za andjelu i anu cuckovic

Naši plivači osvojili su 4 medalje, od čega 2 zlatne i po jednu srebrenu i bronzanu. Medalje su osvojili Anđela Čučković, zlato na 50m delfin i srebro na 50m leđno, dok je Ana Čučković bila zlatna na 50m prsno, koja se okitila i bronzom na 100m mješovito.

Pored Anđele i Ane Čučković, PK "Leotar" su predstavljali: Helena Lakić 2005. godište, Dušan Mirdinja 2000. i Jovan Topalović 1999.

Na mitingu u Sarajevu učestvovalo je 539 plivača iz 21 kluba BiH i Srbije. „Ovo je naše zadnje takmičenje u ovoj godini. Ponovo su naši plivači svojim rezultatima na ovome takmičenju potvrdili svoj kvalitet i napredak u rezultatim. Sada nam predstoji da organizujemo zimske pripreme u januaru u Herceg Novom i da pokušamo spremno dočekati velika iskušenja, koja nas očekuju u februaru i martu 2013. godine, a to su republičko i državna prvenstva, kao i velika međunarodna takmičenja“, kaže Veljko Piljević, trener PK Leotar.